Porin Viiniseura
Jäsenistön omat sivut

Porin Viiniseura

TERVETULOA Porin Viiniseuran www sivuille!

Porin viiniseura on vuonna 1995 perustettu rekisteröimätön yhdistys. Seuran tarkoituksena on yhdistää viinin harrastajia ja ammattilaisia sekä lisätä jäsentensä viinitietoutta.

Viineihin tutustutaan yleensä kunkin kuukauden ensimmäisenä tiistaina pidettävässä tastingkokouksessa. Viinin ammattilaisen tai seuran jäsenen pitämän alustuksen jälkeen maistellaan ja arvostellaan yleensä 6 viiniä.

Seurassa on 30 jäsentä. Seuran jäsenmaksu on 60 € / vuosi, liittymismaksu on 30 € ja maistelumaksu 25 € / kokous. Jäsenillä on tastingkokouksia varten omat lasit.

Kokoustilan rajallisuudesta johtuen uusia jäseniä voidaan ottaa vain silloin, kun joku eroaa  seurasta. Siitä huolimatta viinistä kiinnostunut vierailija voi osallistua yksittäiseen tastingkokoukseen silloin, kun joku jäsenistä on estynyt. Vierailijan maistelumaksu on 30 € / kokous.

Jos olet kiinnostunut, tiedustele osallistumismahdollisuutta vähintään viikkoa ennen kokousta alla olevalla yhteydenottopyynnöllä ja kerro samalla itsestäsi ja kiinnostuksestasi viiniin. Saat vahvistuksen osallistumisoikeudesta omaan sähköpostiisi.

* pakolliset tiedot

Yhteydenotto Porin viiniseuraan: